Over ons

Ideavisible is een jong en dynamisch bedrijf dat ideeën omzet in aantrekkelijk ogende content. De gemaakte content werkt op een strategisch niveau bij het promoten van producten en diensten van klanten. Binnen Ideavisible bezitten we elke discipline om elk idee of product op een juiste manier in de markt te zetten. Het werken voor onze klanten doen we met veel plezier en passie en gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat.

 • Mark Beijer
  Mark Beijer Creative Director

  Vanaf jongs af aan heeft Mark altijd een neusje gehad voor nieuwe ideeën. Van animaties tot nieuwe creatieve concepten. Vanuit een ontwerp en design achtergrond is Mark Beijer vastberaden om vele van deze ideeën werkelijkheid te maken. Waar voorheen de ideeën kwamen vanuit hemzelf, laat hij zich nu inspireren door ideeën die komen vanuit zijn vele klanten. 

 • Natalia Grzybala
  Natalia Grzybala Mede-eigenaar

  Natalia wordt geïnspireerd door kunst, zowel in musea als in het dagelijkse leven. Zij heeft oog voor mooie en bijzondere dingen en wil deze vastleggen. Ze wil met haar camera vastleggen wat het oog soms niet kan waarnemen. Ze gaat niets uit de weg, en zal niet eerder rusten, totdat ze dat ene perfecte plaatje heeft weten vast te leggen.

 • Maurik Gashi
  Maurik Gashi Social Media Advertising (Freelance)

  Being heavily driven by the massive opportunity presented by Digital Marketing and Advertising, I work with service-based businesses, helping them establish and grow their online brands.

 • Jij!?
  Jij!? Wij zoeken jou

  Pas jij nog in ons team? Stuur ons je CV motivatie en eventueel je portfoliomateriaal. Wij staan altijd open voor een sterke toevoeging aan ons team! Klik hieronder op het mail icoontje om te solliciteren.

Wat onze partners over ons zeggen

naamloos

Voor mooie content die werk op strategische niveau, maar ook voor webdesign werken we regelmatig samen met Idea Visible. Mark en zijn team zijn all round en weten telkens weer te verrassen. Bovendien leveren ze de websites ook meteen SEO geoptimaliseerd op wat voor ons erg belangrijk is.

Maarten Vermeulen, Pingwin

naamloos

Met mijn bedrijf Reclameplanner ben ik vaste samenwerkingspartner van IdeaVisible en zeer tevreden over de diensten. Snel opleveren, duidelijke communicatie en toffe designs.

Quinten van der Ploeg, Reclameplanner