Over ons

Ideavisible is een jong en dynamisch bedrijf dat ideeën omzet in aantrekkelijk ogende content. De gemaakte content werkt op een strategisch niveau bij het promoten van producten en diensten van klanten. Binnen Ideavisible bezitten we elke discipline om elk idee of product op een juiste manier in de markt te zetten. Het werken voor onze klanten doen we met veel plezier en passie en gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat.

 • Mark Beijer
  Mark Beijer Creative Director

  Vanaf jongs af aan heeft Mark altijd een neusje gehad voor nieuwe ideeën. Van animaties tot nieuwe creatieve concepten. Vanuit een ontwerp en design achtergrond is Mark Beijer vastberaden om vele van deze ideeën werkelijkheid te maken. Waar voorheen de ideeën kwamen vanuit hemzelf, laat hij zich nu inspireren door ideeën die komen vanuit zijn vele klanten. 

 • Sander Bruggink
  Sander Bruggink Communicatie Specialist

  Als vervend reiziger is Sander gewend om van A naar B te gaan, en met een achtergrond in Communicatie weet hij dat een reis, net als een verhaal, een structuur nodig heeft. Met deze achtergrond kan hij van high concept ideeën een gestructureerd verhaal maken. Sander draagt zorg voor het feit dat creatieve ideeën strategisch en marketingtechnisch worden onderbouwd.   

 • Natalia Grzybala
  Natalia Grzybala Content en Creatie

  Natalia wordt geïnspireerd door kunst, zowel in musea als in het dagelijkse leven. Zij heeft oog voor mooie en bijzondere dingen en wil deze vastleggen. Ze wil met haar camera vastleggen wat het oog soms niet kan waarnemen. Ze gaat niets uit de weg, en zal niet eerder rusten, totdat ze dat ene perfecte plaatje heeft weten vast te leggen.

 • Denniz Hout
  Denniz Hout Productie Leider

  Wanneer Dennis niet in de bioscoop te vinden is om de nieuwste blockbusters te bekijken figureert hij als de specialist in organisatie en techniek rondom Audio Visuele producties. Naast zijn organisatietalent bij IdeaVisible is Dennis eveneens te vinden als docent om de toekomstige generatie filmmakers te onderwijzen.

 • Jij!?
  Jij!? Wij zoeken jou

  Pas jij nog in ons team? Stuur ons je CV motivatie en eventueel je portfoliomateriaal. Wij staan altijd open voor een sterke toevoeging aan ons team! Klik hieronder op het mail icoontje om te solliciteren.