"Mindset" SKYFLOORS trailer

Mindset is een samenwerking met IdeaVisible. Deze documantaire zoomt in op de drijfveren, waardes en kwaliteiten van succesvolle ondernemers en artiesten. Wat hebben zij die hun idee werkelijkheid kunnen maken allemaal gemeen.

De Skyfloors trailer is onderdeel van de Mindset docufilm

Voor de docufilm "Mindset, Making your idea visible." volgde we Veerle Nanna met haar design gietvloer genaamd Skyfloors. De naam skyfloors stamt af van het natuurlijk ontstaan van de vormen en lijnen in de kleurlaag die dagen na het gieten nog in beweging zijn. Haar product ging van idee naar werkelijkheid dankzij een samenwerking met DRT-vloeren waarvoor een hoop belangstelling was tijdens de Dutch Design Week. Voor Elle Magazine ontwierpen zij daar de skyfloor die ruimschoots gepresenteerd werd in de Elle editie van Januari 2020.

Ben jij of ken jij een ondernemer/starter met een goed idee en de drive om deze werkelijkheid te maken neem dan contact op via onderstaand formulier. Wij zoeken nog interessante onderwerpen voor de "Mindset" documantaire.

Geef jezelf op voor de "Mindset" documantaire.

Denk jij iemand te kennen of ben je zelf een starter/ondernemer die deel wil nemen aan de Mindset docu schrijf je in via onderstaand formulier. Door deelname verzekeren we je dat je uitgebreid belicht word, zowel in de documantaire als in online uitingen ter promotie van jouw idee.

[wpforms id=”16682″ title=”false” description=”false”]