De website voor AOVservice.nl

Voor de website van AOVservice was het belangrijk dat de bezoeker eenvoudig zijn premie kan berekenen. Eerst via een formulier waar AOVservice op kan reageren. Dit formulier is future proof om in de toekomst automatisch een gepersonaliseerd antwoord te kunnen geven op een antwoord. Ook voor het design en tone of voice hebben we toegankelijkheid en betrouwbaarheid als kernwaardes genomen. Wanneer het gaat om persoonlijke gegevens is het namelijk belangrijk dat alles veilig en versleuteld in zijn werking gaat bij livegang.

Primair en secundaire kleurvoering

Als ondernemer heb je bewust gekozen voor vrijheid, zelf keuzes maken. Dat geldt dus ook voor je financiële risico's. Er is geen vangnet bij arbeidsongeschiktheid. Je zult hiervoor zelf een voorziening moeten treffen. Lees hier verder welke kenmerken een AOV heeft en war je op moet letten.

typography-aovservice
typography-small-aovservice

TONE OF VOICE

7 redenen om géén AOV te nemen

Die premies zijn niet te betalen!
Het meest gehoorde argument om dan maar helemaal geen AOV af te sluiten… Zonde, want voor ieder budget is wel een passende verzekering te vinden. Een basisinkomen afdekken kan al voldoende zijn. Laat je in ieder geval informeren. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvende premie indicatie aan. Je zit nergens aan vast en je komt niet in mailinglist terecht.

Ik heb zelf wel wat geld achter de hand! Helemaal top natuurlijk als je gezonde financiële buffer hebt. Maar bedenk hoe snel je daar doorheen bent als je inkomen helemaal weg valt. Een potje van € 50.000,- is bij gemiddelde maandlasten van € 2.500 met ruim 1,5 jaar op! En welk geld hou je dan over voor je pensioen? Met het advies houden we zeker rekening met je spaargeld. Zo verzekeren je niet meer dan noodzakelijk.

aov_card_mockup
thank-you