Nieuwe Responsive website

Naast dat vaak de techniek van websites van tijd tot tijd vernieuwd moet worden moet je denken aan de vindbaarheid en zichtbaarheid. Wij leveren onze websites standaard geoptimaliseerd op voor zoekmachines. En dankzij onze servicecontracten zorgen we voor doorontwikkeling van zowel techniek als vindbaarheid. Voor Eurofar was het belangrijk om een redesign van de huidige website te laten maken omdat deze niet meer eigentijds over kwam en geen rekening hield met mobiele weergave. Hierbij wilde we de omvang van het bedrijf en de moderne bedrijfcultuur doorvertalen.

Huisstijl update of Re-branding

Voor Eurofar maakte we een paar kleine wijzigingen aan het logo en andere huisstijl elementen zonder de huidige herkenbaarheid te verliezen. Als partner kunnen wij Eurofar in alle visuele uitingen voorzien. Zo vertalen wij de huisstijl eenvoudig door in de website de video's en drukwerk voor Eurofar. Dit is efficienter en effectiever dan zaken doen met allerlei verschillende partijen.

eurofar-typography
eurofar-typography-small

TONE OF VOICE

Service levels en flexibiliteit

Wij zijn in staat om toegevoegde waarde te creëren in elk aspect van het inkooptraject van onze klanten. Variërend van het advies over een juiste artikel selectie, tot het verschepen naar elke haven ter wereld. Voor deze zendingen verzorgen we alle benodigde documenten.

Eurofar onderscheidt zich in de markt als een uitzonderlijk flexibel bedrijf. Onze klanten kunnen vaak, afhankelijk van de grootte van de order, meerdere producten combineren in een container. Artikelen kunnen naar wens worden aangepast, bijvoorbeeld de verpakking en/of labeling. In de afgelopen 25 jaar heeft Eurofar een ruime ervaring opgebouwd met productieplanningen en supply chain, zodat een accurate levering gegarandeerd kan worden.

eurofar-drukwerk
thank-you