Over Eurofar International BV

Eurofar International BV is een snelgroeiende, internationale producent van tuinmeubelen. Ons succes komt voort uit dat wij in alle processen klantgericht werken, flexibel en oplossingsgericht zijn en bovenal kwalitatieve concurrerende producten ontwikkelen en produceren.

Primair en secundaire kleurvoering

Eurofar International BV is opgericht in 1992 als importeur van houten tuinmeubelen uit Azië. Toen Vietnam in 1993 zijn grenzen opende was Eurofar International BV één van de eerste bedrijven die begon met het opzetten van een productielijn in Vietnam. In 2000 is deze productielijn uitgebreid met de opening van de meest moderne meubelfabriek van Vietnam.

eurofar-typography-small

TONE OF VOICE

Service levels en flexibiliteit

Wij zijn in staat om toegevoegde waarde te creëren in elk aspect van het inkooptraject van onze klanten. Variërend van het advies over een juiste artikel selectie, tot het verschepen naar elke haven ter wereld. Voor deze zendingen verzorgen we alle benodigde documenten.

Eurofar onderscheidt zich in de markt als een uitzonderlijk flexibel bedrijf. Onze klanten kunnen vaak, afhankelijk van de grootte van de order, meerdere producten combineren in een container. Artikelen kunnen naar wens worden aangepast, bijvoorbeeld de verpakking en/of labeling. In de afgelopen 25 jaar heeft Eurofar een ruime ervaring opgebouwd met productieplanningen en supply chain, zodat een accurate levering gegarandeerd kan worden.

eurofar-drukwerk
thank-you