Animatie,
een illusie van leven.

Animatie laten maken

Animatie

Wil je een animatie laten maken? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. ​​Of je nu voor 2D of 3D kiest, wij maken voor ieder budget de hoogst mogelijke kwaliteit aan animatie. Het laten maken van een animatie is misschien wel het leukste proces om samen aan te gaan. Wij denken graag met je mee over welk type animatie het beste bij jouw product, dienst of bedrijf past. Eén ding staat vast: onze animaties zullen jouw visie en ideeën kleurrijk tot leven laten komen. ​Wat voor animatie video je precies wilt laten maken hangt sterk af van de boodschap die je wilt overbrengen.

Wil je een animatie video laten maken in de vorm van een infographic, of juist enkel een animatie waardoor de huisstijl tot leven komt? Natuurlijk is het ook mogelijk om de animatie als explanimation te produceren (ook wel bekend als uitlegvideo of informatieve animatie video). Bij het laten maken van een 2D of 3D video staat storytelling voorop. Wat is de boodschap, hoe wil je dit precies overbrengen aan je doelgroep en met welke elementen ga je dit doen?

Animatievideo’s en explanimations

​Een animatie video/animatiefilm is een sterk middel om jouw bedrijf tot de verbeelding van jouw doelgroep te laten spreken. Het laten maken van een animatiefilm die dient als communicatiemiddel voor de doelgroep is helemaal van deze tijd. ​Het houdt de aandacht van de kijker langer vast en zorgt voor meer engegament met de doelgroep. Maar denk ook eens over het laten maken van een crossover tussen videobeelden en elementen van een animatiefilm. De enige grens bij het laten maken van een animatiefilm is jouw eigen fantasie.

​Wanneer je beknopt en duidelijk informatie wilt overbrengen aan de kijker, dan is een gemiddelde uitleg in videobeeld vaak niet toereikend. Ga voor uitleg in animatiestijl; de zogeheten explanimation. ​​Een explanimation laten maken is zonder twijfel de meeste efficiënte manier om bijvoorbeeld het gebruik van een app, service of product toe te lichten. Klik hier voor meer informatie over het laten maken van een explanimation.

Wij maken jouw idee zichtbaar.

Bekijk hieronder de 12 redenen waarom je jouw animatie door IdeaVisible moet laten maken.

Zichtbaar en vindbaar

Zichtbaar en vindbaar

Met onze ervaring zorgen wij voor de aandacht die jouw idee verdient.

Betaalbaar

Betaalbaar

Wij komen ieders budget tegemoet met een creatief voorstel

24/7 ondersteuning

24/7 ondersteuning

Wij beantwoorden alle vragen binnen 24 uur.

Bereikbaar back-up

Bereikbaar back-up

Ten alle tijde jouw bestanden opvragen wij bewaren ze.

Allround marketing

Allround marketing

Van online tot offline content wij leveren het hele pakket.

Eerste klas designers

Eerste klas designers

Het belangrijkste nadat alles klopt is dat het er piekfijn uit ziet.

Cross platform

Cross platform

Wij weten dat jouw klanten 2/3 van de tijd mobiele content willen.

Snelle levereing

Snelle levereing

Wij kunnen snel voor je aan de slag zeker voor spoedige deadlines.

Power boost

Power boost

Wij werken resultaat gericht en zorgen voor een boost richting jouw doel.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Weet met wie je afspraken maakt en wat je kunt verwachten.

Betrokken proces

Betrokken proces

Met regelmaat presenteren wij ons werk zodat je weet dat het wordt wat jij wil.

Technische kennis

Technische kennis

Bezig zijn met je idee terwijl wij de techniek regelen.

Animatievideo tarieven

​Een explanimation laten maken of één van onze vele andere mogelijkheden op animatie gebied? Welk budget je ook hebt, wij zorgen dat je de beste kwaliteit in animatie krijgt voor het meest voordelige tarief. Bij IdeaVisible ben je altijd verzekerd van hoog niveau in creativiteit en originaliteit.

De exacte tarieven zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder de lengte en complexiteit van de video. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte, inclusief concept. Dan maken wij samen een animatie video die jouw product, dienst of bedrijf op unieke wijze onder de aandacht brengt. ​

Beleef wat zichtbaarheid
voor jouw organisatie betekend.